[20-6-2018] AcoustIQ levert prachtig werk op in Technova College.

Het Technova College in Ede is recent voorzien van prachtig akoestisch spuitwerk! Het college heeft naast lichtgrijze plafonds, ook witte en antracietkleurige akoestische plafonds van AcoustIQ | Warmteplan.

Ede Sprayplan lichtgrijs akoestisch plafond

Ede Technova College

Ede technova college Sprayplan Lichtgrijs Warmteplan

Ede Technova College

 

[11-07-2017] Doordachte na-isolatie op basis van natuurlijke, duurzame cellulose (Isofloc)

Door het toepassen van cellulose isolatiemateriaal aan de binnenzijde van uw woning of bedrijfspand worden er “twee vliegen in één klap” geslagen….

Lees meer

[30-06-2017] Brandvergelijk Isofloc cellulose isolatie en glaswol isolatie

Op donderdag 29 juni is er een demonstratie geweest in Drogeham. Hier zijn 2 huisjes waarvan één met Isofloc cellulose isolatie en het andere huis met glaswol isolatie in de brand gestoken.

Uit de test is gebleken dat na 41 minuten het huisje met glaswol isolatie is ingestort en het huisje met Isofloc cellulose isolatie het meer dan 2 uur heeft volgehouden.

Nadere informatie volgt…

 

[06-04-2014] Ondertekening Green Deal Biobased Bouwen

De Green Deal Biobased Bouwen wordt gesloten tussen ruim 20 partijen die actief zijn in de bouwsector en de ministeries van Economische Zaken, Infrastructuur en Milieu en Binnenlandse Zaken (Wonen en Rijksdienst). Het doel van deze Green Deal is het verbeteren van het concurrentievermogen van de biobased economie door stimulering van het gebruik van biobased materialen, producten en concepten in de Nederlandse bouw.

De Green Deal biobased bouwen is een gevolg van de oproep die Roel Bol (directeur BBE-EZ) tijdens de opening van het Biobased Paviljoen in ICDuBo op 29 september 2012 deed. Het paviljoen wordt ondersteund vanuit het Interreg IVb project CAP’EM, een Europees project om de productie, verspreiding en het gebruik van ecologische materialen te bevorderen.  Stichting Agrodome, RDM Campus en ICDuBo hebben de handschoen opgepakt om deze Green Deal verder op te zetten en uit te werken. Producenten, architecten, onderwijs, adviseurs en andere marktpartijen hebben zich aangesloten om kennis met elkaar te delen en een concreet vervolg te geven aan de oproep. Lees meer