Let op! Tijdens de kerstvakantie is Warmteplan van vr 22 dec t/m vr 5 jan gesloten. In deze periode verwerken wij geen bestellingen en zijn wij niet bereikbaar. Bestellingen geplaatst voor 11:00u op donderdag 21 dec zullen wij die dag nog verzenden (indien voorradig). Daarna pakken we de bestellingen weer na de vakantie op. Wij wensen u prettige feestdagen en een warm 2024 toe!
Wat is cellulose isolatie

Isofloc cellulose isolatie bestaat uit 100% gerecycelde cellulosevlokken die droog ingeblazen worden in holle constructies (vloer, dak, holle wand, binnenzijde gevel). Het behoudt optimaal de warmte in uw huis en werkt als beste tegen geluidsoverlast en geluidsoverdracht. Cellulose heeft een zeer goede isolatiewaarde, het beschermt houten constructies optimaal tegen vocht en brand en, niet onbelangrijk, het is zeer milieuvriendelijk.

Populaire producten

ELKA ESB-plaat
14,35 incl. btw23,61 incl. btw / m²
AGEPAN DWD protect NF 16 mm
13,98 incl. btw16,08 incl. btw /m²
PRO CLIMA TESCON VANA tape
30,45 incl. btw125,06 incl. btw
GUTEX Multiplex Top
10,77 incl. btw16,83 incl. btw / m2

Populaire producten

PRO CLIMA INTELLO PLUS
138,00 incl. btw697,33 incl. btw
GUTEX Thermoflex
6,06 incl. btw42,10 incl. btw / m²

Duurzaam isoleren en ecologisch bouwen

Warmteplan is uw bouwstofhandel voor biobased isolatie– en bouwmateriaal. Daarbij heeft Warmteplan meerdere inblaasteams beschikbaar die biobased isolatie op locatie inblazen. Ook kunt u bij ons terecht voor het houtskelet luchtdichting voor uw woning. Wij leveren een compleet assortiment om ecologisch en duurzaam te renoveren en nieuw te bouwen. Warmteplan levert onder andere: ISOFLOC cellulose isolatie, GUTEX houtvezelisolatie, PRO CLIMA dampremmende folie, Elka ESB constructieplaten, AGEPAN beschotplaten en nog wat laatste pakken Hunton Nativo houtwol. Sinds 1989 is Warmteplan uitgegroeid van een pionier op het gebied van duurzaam en ecologisch bouwen tot een ervaren en betrouwbare bouwpartner.

De voordelen van natuurlijke bouwmaterialen:

  • ✔ Hoogwaardig bouwen en renoveren met een zeer lage milieu-impact.
  • ✔ Woningen zijn warm in de winter en extra koel in de zomer met een minimaal energieverbruik door unieke warmte-eigenschappen.
  • ✔ Effectief geluid dempen tussen woonlagen en woningen.
  • ✔ Houten constructies kunnen na isolatie met cellulose of houtvezels blijven ‘ademen’ door een natuurlijke vochtdynamiek. Constructies blijven daardoor als beste gevrijwaard van vochtschades en hebben een langere levensduur.
  •  

Laatste nieuws

Winkelmand

De waardering van www.warmteplan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.