VERWERKERS

VIND HIER DE PROFESSIONELE VERWERKER BIJ U IN DE BUURT

Professionals – Isofloc

Cellulose isolatievlokken wordt enkel geplaatst door onze gecertificeerde verwerkers (die hun materiaal zelf bij Warmteplan aankopen). Zij volgden een theoretische en praktische opleiding om cellulose kwalitatief en duurzaam te kunnen plaatsen. Zij zijn ook het best geplaatst om uw project correct in te schatten en een offerte op maat aan te bieden.

Bent u geïnteresseerd, neem dan direct contact op via +31 (0)575 564805 of vraag een offerte aan. Wij nemen dan contact op met een verwerker bij u in de buurt.

Professionals – Comfort Vite, Homatherm, MiDi, Pro Clima

Zoek professionals die met onze producten werken en contacteer hen voor feedback, extra informatie of een offerte op maat*.

Bent u zelf professional (architect, aannemer, expert,…) en maakt u gebruik van de door ons geselecteerde producten? Neem dan contact met ons op en zet uzelf op de kaart. Zo kunnen onze websitebezoekers u contacteren voor feedback, extra informatie en offertes.

*De professionals op deze pagina’s werken niet in opdracht van Warmteplan, waardoor Warmteplan niet aansprakelijk kan gesteld worden voor de kwaliteit van de door professionals geleverde diensten. Wij vragen u bovendien ook om ons op de hoogte te stellen van enige vorm van misbruik.