Let op! Tijdens de kerstvakantie is Warmteplan van vr 23 dec t/m vr 6 jan gesloten. In deze periode verwerken wij geen bestellingen en zijn wij niet bereikbaar. Bestellingen geplaatst voor 11:00u op donderdag 22 dec zullen wij die dag nog verzenden (indien voorradig). Daarna pakken we de bestelling weer na de vakantie op. Wij wensen u prettige feestdagen!

Isolatie van een hellend dak

Warmteplan heeft meerdere oplossingen om uw schuine dak hoogwaardig en veilig te isoleren. Isolatie van Warmteplan is de juiste keuze voor uw woning: een energiebesparende oplossing waarbij gebruik gemaakt wordt van bewezen natuurlijke isolatiematerialen. Warmteplan biedt Cellulose-isolatie of houtvezelisolatie. Maak gebruik van de ruim 30 jaar ervaring van Warmteplan op het gebied van isoleren.

Bijbehorende producten

Sale!
PRO CLIMA INTELLO PLUS
138,35 incl. btw664,12 incl. btwUw prijs 131,43 incl. btw315,46 incl. btw
Sale!
Isofloc LM cellulose isolatie – zak 12,5 kg
20,35 incl. btw1.665,72 incl. btw
Sale!
GUTEX Thermoflex
6,20 incl. btw41,36 incl. btw / m²

Voorbeeld: Isolatie bestaand hellend dak

De ruimte tussen de balken (gordingen of sporen) van uw dakconstructie is ideaal om te gebruiken voor een isolatielaag. In dit voorbeeld komt over de gordingen een vochtvariabele dampremmende folie waarmee een holle ruimte wordt gecreëerd tussen het dakbeschot en de folie. Deze kan vooraf met Gutex Thermoflex isolatiepaten gevuld worden, of achteraf door de folie heen ingeblazen worden met cellulosevezels. Het isolatiemateriaal staat dus in direct contact met het dakbeschot en de balken, en kan veilig vocht opnemen. Dit kan door de vochtvariabele folie weer naar binnen toe uitgewasemd worden. Uw houten constructie blijft zo het beste gevrijwaard van vochtschade, en u heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Mocht er aan de buitenzijde van het dakbeschot geen dampdichte laag zitten (zoals een oude waterkerende folie) dan kan aan de binnenzijde volstaan worden met een OSB-plaat als dampremmende laag. Een folie is dan niet nodig.

Wat is cellulose isolatie

Vraag gratis persoonlijk advies of een offerte aan

Winkelmand

De waardering van www.warmteplan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 28 reviews.