Houtwol kopen

Houtwol kopen, bijvoorbeeld voor isolatie? Bij Warmteplan kun je tegen een voordelige prijs houtwol kopen. Wij leveren verschillende soorten houtwol vulmateriaal voor verschillende toepassingen in je woning, waaronder isolatie. Houtwol is een natuurproduct dat afkomstig is uit Noord-Europese bossen en is gemaakt van sparrenhout. Houtwol opvulmateriaal wordt gebruikt voor het op een ecologische manier isoleren van je huis, waardoor je op een optimale- en duurzame manier de warmte binnen je huis behoudt.

Houtwol vulmateriaal

Houtwol vulmateriaal wordt gemaakt van sparrenhout, dat in de Noord-Europese bossen wordt gekapt. De ultradunne houtvezels worden gemengd met een natuurlijk bindmiddel en een waterafstotende stof, waarna de houtpap wordt samengeperst en ten slotte in de oven wordt uitgedroogd.

Tijdens dit productieproces wordt bijna alleen maar gebruik gemaakt van natuurlijke middelen en ecologische grondstoffen, waardoor houtwol opvulmateriaal echt een duurzaam isolatiemiddel te noemen is. De duur van dit productieproces is volledig afhankelijk van het soort houtplaat, de uiteindelijke dikte en de gewenste eisen waaraan het houten opvulmateriaal moet voldoen.

Vraag persoonlijk advies aan!

Houtwol producten

DHZ-pakket ISOL-RENO systeem
140,00 incl. btw700,00 incl. btw
GUTEX Thermosafe
11,54 incl. btw25,64 incl. btw /m²
AGEPAN THD install
24,51 incl. btw39,47 incl. btw /m²

Binnen- en buitenisolatie

Houtwol vulmateriaal wordt gebruikt voor zowel binnen- als buitenisolatie en wordt voornamelijk toegepast bij:

Van HUNTON Nativo tot GUTEX Thermoflex

In onze webshop vind je verschillende soorten houtwol die jou in staat stellen om houtwol te gebruiken voor verschillende klussen, waaronder voor isolatie. Zo verkopen we producten van het merk HUNTON Nativo Dit flexibele materiaal is met name geschikt voor isolatie van holle ruimtes en is eenvoudig tussen stijlen te klemmen. Daarnaast komt dit houtwol opvulmateriaal uit duurzaam PEFC beheerde bossen, waarmee je op een duurzame manier je huis isoleert.

Naast houtwol opvulmateriaal van het bovenstaande merk kun je in de webshop ook houtwol kopen van het merk GUTEX Thermoflex. De warmtegeleiding van Thermoflex is iets lager dan de warmtegeleiding van HUNTON Nativo (0,036 W/mK tegenover 0,038 W/mK), wat inhoudt dat GUTEX Thermoflex een fractie beter isoleert dan het eerdergenoemde merk. GUTEX Thermoflex is met name geschikt voor het eenvoudig klemmen tussen balken en metal-stud profielen.

Cellulose isolatie

Met gebruik van cellulose isolatie behoud je optimaal de warmte in je huis en ga je daarbij ook direct geluidsoverlast tussen verschillende kamers en verdiepingen tegen. Dankzij cellulose isolatie heb je het in de winter behaaglijk warm en is het in de zomer koel en stil.

Plaats een bestelling in de webshop of vraag advies aan

Bekijk de verschillende vormen houtwol isolatie in de webshop en plaats een bestelling, of vraag eerst een offerte aan. Vervolgens doen we ons best om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Heb je een vraag over de aanschaf van houtwol, of over het gebruik van dit isolatiemateriaal? Neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies. Doordat we meer dan 30 jaar ervaring hebben in het vak, kunnen we je optimaal adviseren.

Nog vragen? Vul onderstaande formulier en we nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van www.warmteplan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 44 reviews.