Let op! Tijdens de kerstvakantie is Warmteplan van vr 23 dec t/m vr 6 jan gesloten. In deze periode verwerken wij geen bestellingen en zijn wij niet bereikbaar. Bestellingen geplaatst voor 11:00u op donderdag 22 dec zullen wij die dag nog verzenden (indien voorradig). Daarna pakken we de bestelling weer na de vakantie op. Wij wensen u prettige feestdagen!

Inspiratie 6-daagse

Warmteplan maakt onderdeel uit van de inspiratie-6-daagse op landgoed Hoevelaken, van 14-19 september. U bent van harte uitgenodigd om inspiratie op te doen! De 6-daagse is een business event gericht op architecten, aannemers, projectontwikkelaars en alle andere professionals op het gebied van duurzaam bouwen.
Het thema is duurzaam verwarmen, koelen en waterbeheer waarbij vooraanstaande bedrijven hun meest duurzame producten en ontwikkelingen tonen. Ons Comfort Vite-wandverwarmingsysteem past hier perfect tussen, evenals onze biobased isolatiematerialen. Tevens zullen wij samen met Natuurlijk Rendement het nieuwe IsoRoof Rendement Systeem presenteren: de meest duurzame na-isolatie van holle daken. Mocht u geïnteresseerd zijn om langs te komen, neem dan graag contact met ons op (abe@warmteplan.nl), dan kunnen we u inschrijven.
Alles wordt uiteraard volgens RIVM-Corona-richtlijnen georganiseerd. Inschrijving vooraf is daarom een vereiste.
We horen graag van u! 

Winkelmand

De waardering van www.warmteplan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 29 reviews.