Warmteplan is met de bouwvak gesloten van 23 juli tot en met 14 augustus. Bestellingen tot donderdag 21 juli 11:00 uur worden nog in behandeling genomen en verzonden. Bestellingen die later binnenkomen worden na de bouwvak op 15 augustus weer zo snel mogelijk opgepakt

Inspiratie 6-daagse

Warmteplan maakt onderdeel uit van de inspiratie-6-daagse op landgoed Hoevelaken, van 14-19 september. U bent van harte uitgenodigd om inspiratie op te doen! De 6-daagse is een business event gericht op architecten, aannemers, projectontwikkelaars en alle andere professionals op het gebied van duurzaam bouwen.
Het thema is duurzaam verwarmen, koelen en waterbeheer waarbij vooraanstaande bedrijven hun meest duurzame producten en ontwikkelingen tonen. Ons Comfort Vite-wandverwarmingsysteem past hier perfect tussen, evenals onze biobased isolatiematerialen. Tevens zullen wij samen met Natuurlijk Rendement het nieuwe IsoRoof Rendement Systeem presenteren: de meest duurzame na-isolatie van holle daken. Mocht u geïnteresseerd zijn om langs te komen, neem dan graag contact met ons op (abe@warmteplan.nl), dan kunnen we u inschrijven.
Alles wordt uiteraard volgens RIVM-Corona-richtlijnen georganiseerd. Inschrijving vooraf is daarom een vereiste.
We horen graag van u! 

Winkelmand

De waardering van www.warmteplan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 25 reviews.