Let op! Tijdens de kerstvakantie is Warmteplan van vr 22 dec t/m vr 5 jan gesloten. In deze periode verwerken wij geen bestellingen en zijn wij niet bereikbaar. Bestellingen geplaatst voor 11:00u op donderdag 21 dec zullen wij die dag nog verzenden (indien voorradig). Daarna pakken we de bestellingen weer na de vakantie op. Wij wensen u prettige feestdagen en een warm 2024 toe!

Inspiratie 6-daagse

Warmteplan maakt onderdeel uit van de inspiratie-6-daagse op landgoed Hoevelaken, van 14-19 september. U bent van harte uitgenodigd om inspiratie op te doen! De 6-daagse is een business event gericht op architecten, aannemers, projectontwikkelaars en alle andere professionals op het gebied van duurzaam bouwen.
Het thema is duurzaam verwarmen, koelen en waterbeheer waarbij vooraanstaande bedrijven hun meest duurzame producten en ontwikkelingen tonen. Ons Comfort Vite-wandverwarmingsysteem past hier perfect tussen, evenals onze biobased isolatiematerialen. Tevens zullen wij samen met Natuurlijk Rendement het nieuwe IsoRoof Rendement Systeem presenteren: de meest duurzame na-isolatie van holle daken. Mocht u geïnteresseerd zijn om langs te komen, neem dan graag contact met ons op (abe@warmteplan.nl), dan kunnen we u inschrijven.
Alles wordt uiteraard volgens RIVM-Corona-richtlijnen georganiseerd. Inschrijving vooraf is daarom een vereiste.
We horen graag van u! 

Winkelmand

De waardering van www.warmteplan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.