Let op! Tijdens de kerstvakantie is Warmteplan van vr 22 dec t/m vr 5 jan gesloten. In deze periode verwerken wij geen bestellingen en zijn wij niet bereikbaar. Bestellingen geplaatst voor 11:00u op donderdag 21 dec zullen wij die dag nog verzenden (indien voorradig). Daarna pakken we de bestellingen weer na de vakantie op. Wij wensen u prettige feestdagen en een warm 2024 toe!

Complete na-isolatie van bestaande daken

Warmteplan heeft met het ISOL Reno systeem een unieke hoogwaardige oplossing voor na-isolatie van bestaande daken en wanden vanaf de binnenzijde. Het systeem is ideaal voor de handige doe-het-zelver of voor de aannemer in de renovatiemarkt. ISOL Reno is ook nog eens biobased!

Door de Intello Plus klimaatfolie aan de binnenzijde toe te passen wordt de beste luchtdichting behaald, die nodig is om ongewenst vocht uit de constructie te weren en ook om warmteverlies door kieren te minimaliseren. Dit wordt vaak onderschat! Onderzoek toont aan dat isolatiewaarden van materialen bij matige luchtdichting tot 80% minder goed presteert!

Achter de folie wordt daarna Dämmstatt cellulose isolatie of Gutex Thermofibre houtwol ingeblazen. Het inblaaswerk zal dan op het door u gewenste moment door Warmteplan worden uitgevoerd. Als afwerking kunnen aan de binnenzijde van de folie op de latten direct gipsplaten of dampopen Agepan houtplaten worden gezet en is daarachter tussen de latten nog een kleine zone voor bijvoorbeeld leidingen.

De voordelen opgesomd:

– hoge subsidie tot wel 100% van de investeringskosten (meldcode KA18832)

– De toegevoegde isolatiewaardes liggen (ver) boven de renovatienorm 3,5 m2K/W en voldoen daarmee aan de ISDE isolatie subsidie norm*; toepasbare vanaf 8cm (Rd = 2,2 m2K/W) (LET OP: subsidie* vanaf 13cm (Rd = 3,5 m2K/W)); Bereken nu ook zelf uw RD-waarde.

– Toepasbaar bij de meeste daken en wanden mogelijk, ook daken met isolatie aan de buitenkant en zelfs bij platte daken met bitumeuze dakbedekking;

– Dankzij de warmte accumulerende werking van Cellulose garandeert dit systeem koele zolders in de zomer en comfortabel warme zolders in de winter!

– Optimale luchtdichting en een extra veilig vochtvariabele systeem met vochtbufferend isolatiemateriaal en een vochtregulerende folie.

– Cellulose of houtwol houden in de zomer veel langer de warmte buiten. Dit komt door de hoge warmtecapaciteit van deze materialen die bijvoorbeeld veel hoger liggen dan glaswol.

– Gebruik van natuurlijke materialen waardoor de CO2 impact nihil is. NaturePlus en FSC / PEFC gecertificeerd isolatiemateriaal.

– Een bewezen systeem dat Warmteplan al 20 jaar verkoopt.

Bestel de verwerkingsinstructie van het ISOL Reno systeem eenvoudig via de webshop. U ontvangt de kosten voor de verwerkingsinstructie retour op de factuur voor het inblazen van de isolatie!

Hoe werkt het?

Om u een beetje op gang te helpen, hebben wij een stappenplan voor u gemaakt. Wanneer u dit stappenplan volgt, weet u zeker dat u kunt geniten van uw duurzaam biobased geïsoleerde woning.

Stap 1:

U meet de oppervlakte van het te isoleren constructie deel (zoals een vloer, plafond, dak, holle wand, of binnengevel), eventuele sparingen zoals dakramen of dakkapellen haalt u daar vanaf;

Stap 2:

Selecteer in onze webshop het benodigde aantal m2 DHZ pakket;

Stap 3:

Warmteplan stuur u een pakket op maat met hoogwaardige folie en dichtingsmaterialen waarmee u de voorbereidende werkzaamheden kunt starten.

Stap 4:

Met de uitgebreide handleiding krijgt u een goed beeld van de uit te voeren werkzaamheden en haalt u benodigde houten materialen zelf bij uw lokale bouwhandel [link handleiding];

Stap 5:

Met de handleiding in de hand, brengt u de materialen aan en zet u de latten over de folie;

Stap 6:

Plan een afspraak met Warmteplan voor het inblazen van de Biobased Cellulose isolatie;

Stap 7:

Warmteplan brengt alle isolatie meestal in 1 dag naadloos aan;

Stap 8:

Werk de geïsoleerde dakdelen en wanden af naar uw eigen smaak en wens met bijvoorbeeld gipsplaten of dampopen Agepan platen;

Stap 9:

Na uitvoer van de werkzaamheden vraagt u subsidie aan via de website van RVO en ontvang tot wel 100% van uw totale investering terug!

Stap 10:

Geniet van uw voordelig en comfortabele duurzaam biobased geïsoleerde woning!

* ISDE subsidie geldt bij uitvoer van 2 maatregelen; zie voor meer informatie www.rvo.nl/isde
– Dakisolatie tot €30/m2 ISDE subsidie, wat gemiddeld snel oploopt tot €1500 per woning.
– Binnenmuur isolatie met voorzetwanden €38/m2 subsidie.
– Vliering isolatie €8/m2 ISDE subsidie

Winkelmand

De waardering van www.warmteplan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.