Let op: Vanwege een interne implementatie van een nieuw softwaresysteem kan een reactie van ons langer duren dan u van ons gewend bent. Maandag 29 mei zijn wij i.v.m. Pinksteren gesloten.

Complete na-isolatie van bestaande daken

Warmteplan heeft met het ISOL Reno systeem de hoogwaardige oplossing voor na-isolatie van bestaande daken aan de binnenzijde. Het systeem is ideaal voor de renoverende aannemer of handige doe-het-zelver. En ook nog eens biobased!

Door de Intello Plus klimaatfolie aan de binnenzijde van gordingen / sporen toe te passen wordt de beste luchtdichting behaald, die nodig is om ongewenst vocht uit de constructie te weren en ook om warmteverlies door kieren te minimaliseren. Dit wordt vaak onderschat! Achter de folie wordt daarna Dämmstatt cellulose isolatie of Gutex Thermofibre houtwol ingeblazen. Het inblaaswerk kan door Warmteplan uitgevoerd worden.

Aan de binnenzijde van de folie kunnen op de latten direct gipsplaten gezet worden en is daarachter tussen de latten nog een kleine zone voor bijvoorbeeld leidingen.

De voordelen opgesomd:

– De toegevoegde isolatiewaardes liggen gemiddeld rond de Rc 4 tot 5, en kunnen zelf gekozen worden door te spelen met de dikte van isolatielaag.
– Optimale luchtdichting en een extra veilig vochtvariabele systeem met vochtbufferend isolatiemateriaal en een vochtregulerende folie.
– Cellulose of houtwol houden in de zomer veel langer de warmte buiten. Dit komt door de hoge warmtecapaciteit van deze materialen die bijvoorbeeld veel hoger liggen dan glaswol.
– Gebruik van natuurlijke materialen waardoor de CO2 impact nihil is. NaturePlus en FSC / PEFC gecertificeerd isolatiemateriaal.
– Een bewezen systeem dat Warmteplan al 20 jaar verkoopt.

Warmteplan heeft de verwerkingsinstructie van het ISOL Reno systeem voor u klaarliggen. Vraag er gerust naar!

Winkelmand

De waardering van www.warmteplan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 36 reviews.