NEEM DIRECT CONTACT OP!

Akoestisch plafond

Een akoestisch plafond draagt bij aan een rustige omgeving. Galm kan erg storend werken. Denk bijvoorbeeld aan openbare ruimtes waar mensen aan het werk zijn; iedereen moet rustig kunnen telefoneren zonder anderen daarmee lastig te vallen. Het draagt bij aan betere prestaties en een hogere mate van concentratie. Warmteplan heeft diverse mogelijkheden voor een akoestisch plafond en kan er bijvoorbeeld bij u op kantoor of in andere gebouwen voor zorgen dat iedereen rustig kan werken.

Een akoestisch plafond door middel van gespoten cellulose

Warmteplan maakt gebruik van 100% natuurlijke en duurzame isolatiematerialen. Wij vinden het milieu erg belangrijk en voeren dit dan ook zeker door in onze werkzaamheden.

Zo ook bij het creëren van een akoestisch plafond. Hierbij maken wij gebruik van gespoten cellulose. Zo kunnen wij zorgen voor een minimale nagalmtijd. Gespoten cellulose is milieuvriendelijk, breed toepasbaar en uitermate effectief. U kunt kiezen voor akoestisch spuitwerk met ACANOR Sprayplan, dit is isolatiemateriaal op basis van cellulose. Doordat er een regelmatige oppervlaktestructuur ontstaat, is het tevens decoratief. U kunt hierbij tevens kiezen uit diverse kleuren. Wij adviseren u hier graag over en zorgen altijd voor een oplossing op maat.

Gespoten cellulose online bestellen

U kunt contact met ons opnemen om een akoestisch plafond te creëren in uw gebouw door te bellen naar 0575-564805. Voor advies kunt u via hetzelfde telefoonnummer contact opnemen.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht