NEEM DIRECT CONTACT OP!

Akoestisch spuitwerk

ACANOR akoestisch spuitwerk draagt bij aan het verbeteren van het akoestische klimaat van uw ruimtes. Het vermindert nagalm zonder iets te veranderen aan de aard of vorm van de ruimte. Warmteplan biedt met ACANOR akoestische pleister diverse oplossingen op het gebied van geluidsabsorptie.

Akoestisch spuitwerk van Warmteplan

Voor akoestisch spuitwerk maken wij gebruik van Sprayplan. Dit is een kwalitatief hoogwaardig product op basis van cellulosevezels. Sprayplan heeft een regelmatige oppervlaktestructuur, is eenvoudig en decoratief. De basiskleuren zijn poolwit, zachtwit, muisgrijs en antracietzwart. Daarnaast is het mogelijk om Sprayplan in nagenoeg iedere gewenste kleur af te werken met onze ACANOR akoestische kleurcoating. Voor gladde -en licht gestructureerde oppervlakken wordt ACANOR Accent ingezet. Dit unieke akoestische systeem bestaat uit een akoestische isolatieplaat (Acaplan) die naadloos wordt afgewerkt met een fijne, witte bio-based cellulosepleister. Van alle ACANOR akoestische oplossingen zijn de prestaties inzichtelijk op basis van laboratoriummetingen.

Opgeleid personeel

Wij hebben zelf de techniek voor het aanbrengen van Sprayplan ontwikkeld en doen dit dus volgens ons eigen gepatenteerde spuitprocédé. Onze medewerkers zijn getraind, opgeleid en gecertificeerd voor het aanbrengen van akoestisch spuitwerk. Voor advies of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht