NEEM DIRECT CONTACT OP!

Binnenmuur isoleren

Een binnenmuur kunt u laten isoleren door Warmteplan. Merkt u dat het in de winter binnen erg koud is en in de zomer erg warm? Dan is het verstandig om bijvoorbeeld een binnenmuur te laten isoleren. Dit kunt u doen met duurzame isolatie van Warmteplan. Wij maken altijd gebruik van natuurlijke en duurzame isolatiematerialen waardoor u kunt genieten van een comfortabel en gezond binnenklimaat met prettige temperaturen.

Binnenmuur isoleren tegen geluid

Wij bieden diverse oplossingen en producten voor het isoleren van een binnenmuur. Ervaart u geluidsoverlast en is dat de reden dat u een binnenmuur wilt laten isoleren? In dit geval maken wij vaak gebruik van de flexibele Houtflex houtvezelisolatie of Isofloc cellulose isolatie tussen houten regelwerk. Tevens kan onze Homatherm ID Standard worden toegepast. Dit is een drukvaste houtvezelplaat welke direct kan worden gestukadoord. Dit is gemaakt van gerecycled vlokkenschuim dat komt uit matrassen en sponzen. Het absorbeert geluid en isoleert trillingen waardoor geluidsoverlast snel verleden tijd is. Eerder last van kou of overmatige warmte in plaats van geluidoverlast? Ook dan kunt u ons inschakelen en maken wij gebruik van houtvezel of cellulose isolatie.

U kunt bij ons terecht

Om welke reden u dan ook een binnenmuur wilt laten isoleren, u kunt bij ons terecht. Ook particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht; wij fungeren ook als groothandel en hebben een webshop met een uitgebreid assortiment op het gebied van isolatie- en verwarmingsmaterialen. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0575-564805.


 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht