NEEM DIRECT CONTACT OP!

Biobased isolatie

U kunt Warmteplan inschakelen voor biobased isolatie. Wij zijn namelijk een betrouwbare bouwpartner-in-business dat het milieu erg hoog in het vaandel heeft staan. Dit voeren wij in al onze adviezen, producten en werkzaamheden door. Wij maken namelijk alleen gebruik van 100% natuurlijke en duurzame isolatiematerialen. Wij zijn specialist op het gebied van biobased isolatie, of het nu gaat om een enkele bestaande woning of om een volledig nieuwbouwproject; wij staan u graag te woord.

Biobased isolatie online bestellen

Naast dat wij zelf biobased isolatie leveren en inblazen voor diverse woningen en gebouwen voor zowel particulieren als bedrijven, kunnen ook bouwbedrijven bij ons terecht. Wij fungeren namelijk ook als groothandel en hebben onze eigen webshop. Hier kunt u terecht voor bijvoorbeeld houtvezelisolatie van Homatherm of cellulose isolatie van Isofloc. Deze natuurlijke, biologische isolatiematerialen zijn bijzonder geschikt voor duurzaam isoleren. Homatherm is verkrijgbaar als platen en dekens. Isofloc wordt in de holle delen van een constructie ingeblazen. Wij vertellen u graag meer over welk product voor u de juiste toepassing is en geven u graag advies op maat.

Neem direct contact met ons op

Wilt u graag online biobased isolatie bestellen en heeft u nog vragen? Wilt u graag advies? Of wilt u door ons graag biobased isolatie laten aanbrengen in uw woning of pand? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht