NEEM DIRECT CONTACT OP!

Buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie kunt u bestellen bij Warmteplan. Met Warmteplan kunt u duurzaam uw buitengevel isoleren en op deze manier beschermen tegen warmte, kou, schimmel en rot. Wij gebruiken alleen 100% natuurlijke en duurzame materialen voor alle isolaties. Wij houden graag rekening met het milieu; dit vinden wij erg belangrijk.

Buitengevelisolatie met natuurlijke materialen

Zoals eerder genoemd maken wij alleen gebruik van natuurlijke materialen voor isolatie, dus ook voor buitengevelisolatie. Door het aanbrengen van isolatie kan een buitengevel afkoelen en ontstaat er soms een verandering in het vochtevenwicht in de muren. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom gebruiken wij voor buitengevelisolatie vaak Homatherm houtvezelisolatie. Hout heeft de natuurlijke eigenschap om vocht vast te houden en te verplaatsen, waardoor dit materiaal geschikt is voor buitengevelisolatie. Bovendien geeft het een goede bescherming tegen hoge temperaturen als ook bescherming tegen kou. Voor isolatie aan de binnenzijde maken wij ook regelmatig gebruik van Isofloc cellulose isolatie dat gemaakt is van gerecycled krantenpapier. Dit heeft een 5 tot 20 keer hogere warmteaccumulatie dan gangbare isolatiematerialen. Zowel Homatherm als Isofloc lenen zich bijzonder goed als isolatiemateriaal, en zijn tevens duurzaam.

Bekijk onze webshop

Wij leveren buitengevelisolatie voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om een enkele woning of om het isoleren van een geheel nieuwbouwproject; onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Bent u zelf een vakman en heeft u isolatie-, afdichtings- of verwarmingsmaterialen nodig? Dan kunt u deze bestellen in onze webshop. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht