NEEM DIRECT CONTACT OP!

Buitenmuur isoleren

Wilt u graag uw buitenmuur isoleren? Dan kunt u Warmteplan inschakelen. Wij bieden duurzame oplossingen en leveren producten voor een energiezuinig, comfortabel en gezond binnenklimaat. Heeft u advies nodig over diverse vormen van isolatie, dan kunt u bij ons terecht. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Een buitenmuur isoleren met de juiste producten

Wilt u een buitenmuur isoleren? Dan zijn er twee mogelijkheden. Aan de buitenkant, dus op de buitengevel of aan de binnenzijde van een steensmuur. Voor beide mogelijkheden heeft Warmteplan speciaal producten. Alvorens hiermee aan de slag te gaan is het echter belangrijk dat er een goed advies wordt gemaakt. Een ondeskundig advies en/of een ondeskundige uitvoering leidt al gauw tot schade. Enkele mogelijkheden voor thermische isolatie, bijvoorbeeld voor het isoleren van een buitenmuur, zijn:

Binnenzijde van een steensmuur of massieve gevel:

  • Homatherm HoutFlex®: perfect voor thermische isolatie tussen houten regelwerk
  • Isofloc cellulose isolatie tussen houten regelwerk

Buitengevel:

  • Homatherm EnergiePlus comfort met verschillende pleistersystemen als eindafwerking: (voor buitengevels in houtskeletbouw.)
  • EnergiePlus massive met verschillende pleistersystemen als eindafwerking (voor gemetselde gevels en massieve houtbouw.)

Daarnaast maken wij gebruik van de ID Standard, dit is een drukvaste houtvezelplaat voor binnenisolatie tegen het metselwerk. Deze isolatieplaat kan direct worden afgewerkt met een pleistersysteem. Vraag wel altijd eerst een advies aan. U kunt deze producten ook gemakkelijk bestellen in onze webshop. U kunt hier eenvoudig en veilig online betalen met iDEAL. Heeft u advies nodig over de juiste producten om uw buitenmuur mee te isoleren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht