NEEM DIRECT CONTACT OP!

Cellulose isolatie

Cellulose isolatie is een effectieve en duurzame manier van isolatie. En dat is precies waar Warmteplan voor staat. Wij zorgen graag voor een energiezuinig, comfortabel en gezond binnenklimaat. Wij fungeren dan ook al sinds 1987 als groothandel, verwerker en producent van diverse duurzame isolatiematerialen en –systemen.

Isofloc: cellulose isolatie van geluid en warmte

Cellulose is een goede vorm van isolatie van geluid en warmte. Daarvoor gebruiken wij Isofloc; een kwalitatief hoogwaardig merk. Isofloc cellulose isolatie bestaat uit losse cellulosevlokken. Een cellulosevezel is een natuurlijke en biologische grondstof welke uitstekend fungeert als isolatiemiddel. De basisgrondstof voor de productie van dergelijke is gerecycled krantenpapier en bovendien is het emissievrij isolatiemateriaal. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen uitgestoten worden bij de productie hiervan. De losse cellulosevlokken kunnen door middel van sprayen, handmatige verdeling of inblazen verwerkt worden in diverse gesloten constructies. Op deze manier wordt uw ruimte optimaal geïsoleerd tegen warmte en geluid. Verder heeft Isofloc cellulose isolatie een zomerkoelend vermogen en is het materiaal vochtregulerend. Wij adviseren u graag over Isofloc cellulose isolatie.

Een blijvend goede vulling

De cellulose isolatie wordt door speciale inblaasmachines aangebracht. Deze inblaasmachine zorgt voor een blijvend goede vulling. Het materiaal dat gebruikt wordt, wordt gemaakt door bij ons aangesloten bedrijven. Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht