NEEM DIRECT CONTACT OP!

Dampopen bouwen

Met de materialen van Warmteplan kunt u dampopen bouwen. Of het nu gaat om enkele woningen of om een gehele wijk. Wij zijn producent, verwerker en groothandel van diverse isolatiematerialen en –systemen en leveren oplossingen voor een beter binnenklimaat. Met onze materialen kunt u duurzaam isoleren. Wij ontwikkelen zelf systemen en materialen, maar maken ook gebruik van gerenommeerde toeleveranciers waarmee wij een goede samenwerking hebben. Voor isolatie van de beste kwaliteit schakelt u dus Warmteplan in!

Dampopen bouwen: wat zijn de voordelen?

Dampopen bouwen wordt ook wel ‘ademend bouwen’ genoemd. Hierbij wordt namelijk het vocht dat binnenshuis ontstaat afgevoerd door de constructie en afgegeven aan de buitenlucht. Zo wordt een ademend binnenklimaat met een natuurlijke warmte- en vochtregeling gecreëerd. Dit wordt vaak gedaan door te isoleren met houtvezel en cellulose. Deze materialen nemen het vocht dat binnenshuis gecreëerd wordt op als damp in de vezels en verspreiden het over het materiaal waardoor het makkelijk kan uitademen.

Schakel Warmteplan in

Dampopen bouwen is iets waar Warmteplan in gespecialiseerd is. Wij informeren en adviseren u hier graag over. Wij maken voornamelijk gebruik van de merken Homatherm en Isofloc en onze eigen materialen. Voor advies of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0575-564805. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.


 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht