NEEM DIRECT CONTACT OP!

Dampremmende folie

Dampremmende folie van Pro Clima is van de beste kwaliteit en kunt u vinden bij Warmteplan. Wij leveren natuurlijke en duurzame isolatie en alles wat daarbij nodig is. Wij zijn een groothandel, verwerker en producent van diverse duurzame isolatiematerialen, –systemen. Om deze te kunnen afdichten en monteren, dient u in sommige gevallen een dampremmende folie te gebruiken. Wij hebben diverse soorten in ons assortiment, die u aan kunt aanschaffen in onze webshop. Daarnaast adviseren wij u graag over de juiste materialen voor uw situatie.

Dampremmende folie: voor het afdichten van diverse vochtreguleringssystemen

Wij bieden dampremmende folie van Pro Clima aan. Een kwalitatief hoogwaardig merk dat zorgt voor betrouwbare systeemoplossingen op het gebied van lucht- en windafdichting. Door middel van de juiste afdichting kan het isolatiemateriaal beter zijn werk doen en worden constructies duurzamer op het gebied van rot en schimmel. De intelligente luchtdichtingsfolies van Pro Clima werken volgens het principe van het klimaatgestuurde membraan. De vochtvariabele folies wijzigen hun moleculaire structuur onder invloed van de gemiddelde omgevingsvochtigheid en passen hun diffusieweerstand actief aan de heersende behoefte aan.

Wij bieden u diverse soorten dampremmende folie:

  • Pro Clima Intello
  • Pro Clima Intello Plus (gewapend)

Waterkerende dampopen folie:

  • Pro Clima mento 1000 (onderdak folie)
  • Pro Clima Solitex fronta quattro (waterkerende dampopen UV bestendige folie)

Verbindingsmiddelen:

  • Pro Clima Tescon vana tape
  • Pro Clima Orcon F,310 ml kit

Al onze dampremmende folie en verbindingsmiddelen kunt u gemakkelijk bestellen in onze webshop. U kunt hier eenvoudig en veilig online betalen met iDEAL.

Particuliere en zakelijke klanten

Wij staan klaar voor zowel particuliere en zakelijke klanten. Of het nu gaat om het isoleren van een enkele woning of om het isoleren van een gehele nieuwbouwwijk. U kunt daarnaast bij ons terecht voor diverse handige producten op het gebied van isolatie, zoals dampremmende folie. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht