NEEM DIRECT CONTACT OP!

Duurzaam isoleren

Duurzaam isoleren, dat is waar Warmteplan voor staat. Wij zorgen voor een comfortabel binnenklimaat aan de hand van natuurlijke isolatie. Comfortabel wonen, zonder het milieu te belasten. Want wij vinden het milieu erg belangrijk. Daarom gebruiken wij alleen producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Deze natuurlijke materialen zorgen niet alleen voor een beter milieu, maar ook voor lagere kosten en zorgen voor een gezonder binnenklimaat.

Duurzaam laten isoleren door Warmteplan

Wij hebben verschillende materialen en manieren om duurzaam te isoleren. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Tevens kunnen wij een bestaande woning opnieuw na- isoleren, maar u kunt ons ook inschakelen voor het isoleren van een hele nieuwbouwwijk. Wij ontwikkelen zelf isolatiematerialen, maar werken ook met gerenommeerde toeleveranciers die hun kwaliteit meer dan bewezen hebben. Wij leveren onder andere:

  • Houtvezelisolatie van Homatherm;
  • Geluidsisolatie van Midi.

Daarnaast bieden wij ook akoestische oplossingen, wandverwarming, folies, tapes en kitten. Tevens blazen wij Isofloc cellulose isolatie in op locatie.

Warmteplan: ook een groothandel

Naast dat wij duurzaam gebouwen isoleren, fungeren wij ook als groothandel voor diverse particulieren en bouwbedrijven. Wij hebben een eigen webshop waar u diverse isolatiematerialen, bouwfolies en verwarmingssystemen kunt bestellen. Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht