NEEM DIRECT CONTACT OP!

Geluidsisolatie platen

Voor geluidsisolatie gebruikt Warmteplan speciale platen. Deze platen zijn, net als al onze andere producten, 100% natuurlijk en duurzaam. Wij hechten namelijk veel waarde aan het milieu bij onze bouwoplossingen. Wij zorgen voor een beter en comfortabel binnenklimaat, op een duurzame manier.

Geluidsoverlast? Laat geluidsisolatieplaten plaatsen!

Heeft u last van geluidsoverlast? Of wilt u op voorhand geluidsoverlast voorkomen in woningen en gebouwen? Dan kunt u door Warmteplan geluidsisolatie platen laten leveren. Wij doen dit voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om het leveren van geluidsisolatie- platen in een bestaande woning of bij een nieuwbouwproject; u kunt ons inschakelen. Wij maken hierbij gebruik van houtvezel of cellulose geluidsisolatieplaten van Homatherm of geluidsisolatie- platen van Midi. Een voordeel van deze isolatiematerialen is dat ze op natuurlijke basis zijn en bovendien geen huidirritatie bij de verwerking veroorzaken. Daarnaast maken wij gebruik van akoestisch ontkoppelende montagebeugels van gevulkaniseerd rubber.

De kenmerken van Homatherm en Midi geluidsisolatie

De geluidsisolatieplaten van Homatherm en Midi zijn naast geluidsabsorberend ook ongevoelig voor schimmelvorming, elastisch en samendrukbaar. U kunt als bedrijf of particulier ook zelf Homatherm platen bestellen in onze webshop. Wij komen daarnaast graag uw woningen of panden isoleren. Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 0575-564805. Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht