NEEM DIRECT CONTACT OP!

Luchtdicht bouwen

Door middel van luchtdicht bouwen kan het effect van de isolatie tot wel twee keer verbeterd worden. Een goede luchtdichting zorgt er namelijk voor dat aanwezige luchtinsluiting in het isolatiemateriaal niet verplaatst wordt. Warmteplan levert materialen voor luchtdicht bouwen, welke de doorstroming van koude licht verhindert. Wij leveren vochtvariabele wind- en luchtdichtingfolies, welke een aanzienlijk hogere bescherming bieden. U kunt Warmteplan inschakelen voor het leveren van wind- en luchtdichting of het inblazen van isolatie om tot een optimaal resultaat te komen.

Luchtdicht bouwen ter bescherming van de isolatie

Door luchtdicht te bouwen wordt de isolatie beschermd, wat vele positieve gevolgen kan hebben. Zo bespaart u geld op de energiekosten; er wordt immers beter geïsoleerd. Daarnaast biedt lucht-, regen- en winddichting ook maximale bescherming tegen bouwschade en schimmel ten gevolge van bijvoorbeeld condenswater, sneeuw of regen. Wij hebben diverse folies, tapes en kitten van Pro Clima in ons aanbod die deze bijdrage leveren. Door effectieve luchtdichting wordt vocht buitengesloten. Dit kan gerealiseerd worden door winddichte en luchtdichtende tape en kit.

Natuurlijke en duurzame materialen

Bij isolatie en luchtdicht bouwen maken wij altijd gebruik van 100% natuurlijke en duurzame materialen. Wij vinden het milieu belangrijk en daarom gebruiken wij bij onze isolaties, maar ook bij onze afdichtingstechnieken, gerecyclede en natuurlijke materialen. Deze materialen vindt u ook in onze webshop; wij fungeren namelijk ook als groothandel voor bedrijven. Neem voor meer informatie over luchtdicht bouwen gerust contact met ons op door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht