NEEM DIRECT CONTACT OP!

Muurverwarming

Overweegt u wandverwarming of muurverwarming voor in uw woning aan te schaffen? Of wilt u als aannemer alle nieuw te bouwen woningen en panden voorzien van muurverwarming of wandverwarming? In beide gevallen bent u bij Warmteplan aan het juiste adres. Ons bedrijf begon in 1988 met de keramische wandverwarmingssteen. Momenteel zijn wij uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare bouwpartner.

Het effect van muurverwarming, ook wel wandverwarming, in huis

Muurverwarming, ook wel wandverwarming genoemd, geeft een erg behaaglijk gevoel in huis. Het zorgt ervoor dat u zich echt thuis voelt. Natuurlijk bespaart u ook ruimte; u heeft geen radiatoren meer nodig in huis. Wij maken gebruik van Comfort Vite en Stukiso. Dit is een onzichtbare, solide, energiezuinige en duurzame manier van muurverwarming. U bent daarnaast verzekerd van een goed rendement (u heeft uw investering zo terugverdiend) en in de zomer kan het dienen als een koelinstallatie. Hierdoor heeft u geen airconditioning meer nodig wat leidt tot minder stof en een gezondere lucht. Ideaal voor mensen met een stofallergie! U hoeft overigens ook niet bang te zijn voor scheurvorming. De luchtvochtigheid blijft namelijk optimaal. Door de goede geleiding van het staal wordt de temperatuur snel afgegeven: zowel als verkoeling als verwarming.

Natuurlijke materialen

Wij maken altijd gebruik van natuurlijke materialen aangezien Warmteplan het milieu belangrijk vindt. Dit ziet u ook terug bij onze muurverwarming (of wandverwarming), deze is zeer zuinig met het verbruik van energie. Dat is natuurlijk niet alleen goed voor onze leefomgeving, maar ook voor uw energierekening. Wilt u meer weten over het laten aansluiten van muurverwarming? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht