NEEM DIRECT CONTACT OP!

Verdiepingsvloer isoleren

Heeft u last van geluidsoverlast, dan is het een goed idee om uw verdiepingsvloer te laten isoleren. Warmteplan kunt u inschakelen voor het isoleren van uw verdiepingsvloer.

Uw verdiepingsvloer laten isoleren om geluidsoverlast tegen te gaan

Er zijn verschillende soorten geluidsoverlast die verholpen kunnen worden door uw verdiepingsvloer te laten isoleren:

  • Flankerend geluid: hierbij wordt geluid via de constructie (vloer, wand of plafond) naar de ontvanger gebracht;
  • Luchtgeluid: hierbij is geen direct contact met een constructie;
  • Contactgeluid: hierbij worden geluidstrillingen direct overgebracht op een constructie, bijvoorbeeld loopgeluiden van bovenburen.

Wij bieden hiervoor verschillende oplossingen op het gebied van het isoleren van de verdiepingsvloer. Bijvoorbeeld met de Homatherm HDP protect, Homatherm TS protect of de Homatherm houtFlex, maar denk ook aan het inblazen van uw vloer met Isofloc cellulose isolatie. Homatherm is een natuurlijk isolatiemateriaal, vervaardigd uit houtvezels. Isofloc is een isolatiemateriaal op basis van cellulosevezels. Beide zijn geschikt voor het duurzaam isoleren van uw verdiepingsvloer. Wij adviseren u graag welke van deze soorten isolatie de juiste keuze is voor uw verdiepingsvloer.

Isolatieproducten voor de verdiepingsvloer

Wij bieden diverse producten om een verdiepingsvloer mee te isoleren. Deze zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. Wij fungeren namelijk ook als groothandel voor bedrijven en particulieren. Bestel direct online of neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht