Wandisolatie kan bijdragen aan een prettige temperatuur in huis of in uw gebouw. Is het in de winter altijd erg koud en in de zomer erg warm? Of straalt de warmte van de ene kamer door naar de andere kamer? Dan is wandisolatie van Warmteplan een oplossing. Onze deskundige medewerkers geven graag advies, of het nu gaat om een enkele woning of een nieuwbouwproject.

100% natuurlijke en duurzame wandisolatie

Warmteplan werkt met 100% natuurlijke en duurzame producten. Wij vinden het milieu erg belangrijk en dit vindt u terug in onze adviezen, producten en werkzaamheden. Zo maken wij gebruik van houtvezelisolatie van Homatherm en cellulose isolatie van Isofloc; isolatie met natuurlijke producten. Natuurlijke producten hebben zo hun voordelen; zo profiteren wij bijvoorbeeld van de natuurlijke eigenschap van hout om vocht op te nemen en te verdelen. Een voordeel van cellulosevezel isolatie is dat het emissievrij is. De basis van Isofloc is gerecycled krantenpapier: milieuvriendelijk en tevens uitstekend geschikt voor isolatie. Wij bieden diverse oplossingen voor wandisolatie en kijken altijd naar uw situatie om tot de beste oplossing te komen. Voor een goed advies , neemt u contact op met onze medewerkers.

Online bestellen

U kunt, bijvoorbeeld als bedrijf of particulier, onze materialen voor bijvoorbeeld wandisolatie ook online bestellen in onze webshop. Wij fungeren namelijk ook als groothandel. Wilt u graag advies over de juiste materialen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0575-564805.

 

Onze merken

merk_acanor
merk_comfort_vite
merk_homatherm
merk_isofloc
merk_midi
merk_pro_clima
  • Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Geluidsbeschermend
  • Natuurlijke materialen

Waar vindt u ons?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht