Vacature Werkvoorbereider / Calculator

Vacature Werkvoorbereider / Calculator

Open de link onderaan voor meer informatie

Functieomschrijving:
Wegens groeiende vraag naar naadloze akoestiek zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider / Calculator.

Bedrijfsprofiel:
Warmteplan is leverancier en verwerker van duurzaam isolatiemateriaal voor een gezond binnenklimaat op basis van cellulose- en houtvezelisolatie. Daarnaast is Warmteplan actief op de markt van wandverwarming en naadloze akoestiek. In de loop der jaren is Warmteplan uitgegroeid van een pionier op het gebied van duurzaam en ecologisch  bouwen tot marktleider en een ervaren en betrouwbare bouwpartner op dit gebied. Warmteplan is hoofdzakelijk actief in Nederland en België.

 

Vacature Werkvoorbereider en Calculator Warmteplan 05-2017

Ondertekening Green Deal Biobased Bouwen

De Green Deal Biobased Bouwen wordt gesloten tussen ruim 20 partijen die actief zijn in de bouwsector en de ministeries van Economische Zaken, Infrastructuur en Milieu en Binnenlandse Zaken (Wonen en Rijksdienst). Het doel van deze Green Deal is het verbeteren van het concurrentievermogen van de biobased economie door stimulering van het gebruik van biobased materialen, producten en concepten in de Nederlandse bouw.

De Green Deal biobased bouwen is een gevolg van de oproep die Roel Bol (directeur BBE-EZ) tijdens de opening van het Biobased Paviljoen in ICDuBo op 29 september 2012 deed. Het paviljoen wordt ondersteund vanuit het Interreg IVb project CAP’EM, een Europees project om de productie, verspreiding en het gebruik van ecologische materialen te bevorderen.  Stichting Agrodome, RDM Campus en ICDuBo hebben de handschoen opgepakt om deze Green Deal verder op te zetten en uit te werken. Producenten, architecten, onderwijs, adviseurs en andere marktpartijen hebben zich aangesloten om kennis met elkaar te delen en een concreet vervolg te geven aan de oproep. Lees meer