Platdakisolatie

Platdakisolatie van Warmteplan is de juiste keuze voor uw woning: een energiebesparende oplossing waarbij gebruik gemaakt wordt van bewezen natuurlijke isolatiematerialen. Warmteplan biedt Cellulose-isolatie of houtvezelisolatie. Maak gebruik van de ruim 30 jaar ervaring van Warmteplan op het gebied van isoleren.

Isoleren wordt steeds belangrijker. De energieprijzen stijgen evenals het bewustzijn dat we duurzamer willen leven met minder energieverbruik. Ga echter nooit zonder een goed advies isoleren. Met name vochtophoping kan voor veel schade zorgen aan uw dakconstructie. Vraag daarom Warmteplan vrijblijvend om een advies over platdakisolatie.

De producten van Warmteplan zijn geschikt om aan de binnenzijde (koud dakconstructie) van uw dak toe te passen. Momenteel hebben wij helaas geen producten die voor de buitenzijde (warm dakconstructie) van uw dak geschikt zijn.

Vraag persoonlijk advies aan!

Platdakisolatie binnenzijde

koud dakconstructie

Onderzijde: Dampremmende folie + toebehoren om vochtophoping tegen te gaan: Pro Clima Intello systeem, volledig verkrijgbaar bij Warmteplan. Een luchtdicht dampdynamisch systeem welke optimaal uw constructie en isolatiemateriaal beschermt tegen vocht.

Isofloc LM cellulose

Inblaasisolatie van Isofloc is in te blazen door de Pro Clima folie of door booropeningen in uw gipsplafond. Bij een plat dak is echter het Pro Clima folie nodig. Voordelen:

Wat is cellulose isolatie
Gutex platdakisolatie verwerken

Gutex Thermoflex houtvezelisolatie

Houtvezelplaten van Gutex zijn flexibel en kunnen tussen de binten van uw platte dak geplaatst worden, of verlijmd worden tegen uw platte dak.

Warmteplan is zowel leverancier als verwerker van Isofloc LM. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

In onze webshop kunt u alle producten bestellen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen!

De waardering van www.warmteplan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.