Advies plafond isoleren (tussen de balken)

U bespaart energie en verhelpt effectief geluidsoverlast wanneer u uw plafond isoleert met de oplossingen van Warmteplan. Hieronder treft u enkele veel voorkomende situaties met de daarbij behorende oplossingen aan. Mocht uw situatie er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op voor advies.

1

Gutex Thermosafe-nf

2

Isofloc cellulose isolatie

3

Gutex Thermosafe-nf lat

4

Isofloc cellulose

Bijbehorende producten

GUTEX Thermosafe lat
2,78 incl. btw /m²
GUTEX Thermosafe-nf
12,66 incl. btw /m²
Isofloc LM cellulose isolatie – zak 12,5 kg
17,75 incl. btw350,00 incl. btw

Voorbeeld 1: bestaand(e) verdiepingsvloer of plafond isoleren

De holle ruimte in uw plafond of vloer is ideaal geschikt om met cellulose isolatie te worden ingeblazen. Cellulose heeft een zeer hoge isolatiewaarde en is een van de beste geluiddempende isolatiematerialen. Het voordeel van deze oplossing is dat bestaande plafonds of vloeren niet volledig geopend hoeven te worden: per balkenrij is 1 gat nodig van 8,5cm om de inblaas-slang in te brengen. Dit bespaart u kosten en een ingrijpende verbouwing.

Met Gutex Thermosafe isoleert u uw vloer door deze op te hogen met een harde persing houtvezelisolatie. Op de latten kan een constructieplaat bevestigd worden.

Warmteplan komt graag bij u langs om uw plafond of vloer te isoleren. Neem daarvoor contact op via het offerteformulier hieronder of via de contactpagina. Warmteplan heeft sinds 1989 meer dan duizend tevreden klanten hiermee geholpen. Meer over cellulose-isolatie inblazen vindt u hier.

Vraag gratis persoonlijk advies of een offerte aan

  • Dé isolatie specialist
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Officiële dealer
  • Duurzame producten
  • Telefonische advies 0575 564805

Winkelmand