Advies plafond isoleren tussen de balken

Je plafond isoleren kan resulteren in een veel lagere energierekening. Dit komt doordat de warmte wordt binnengehouden. Er zijn vele verschillende mogelijkheden voor het isoleren van het plafond elk met zijn eigen voordelen en kosten. 

✔ Beste geluidsisolatie ✔ Hoge thermische isolatiewaarde ✔ Holle vloer en plafond eenvoudig te isoleren met inblaas-isolatie ✔ Zeer milieuvriendelijk

Uw plafond laten isoleren tussen de balken door Warmteplan

Uw plafond laten isoleren tussen de balken zal onnodige geluidsoverlast doen verminderen. Daarnaast bespaart u op de energiekosten. Zo zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan plafondisolatie. Laat daarom het isoleren tussen de (vloer)balken van uw holle plafond of verdiepingsvloer over aan Warmteplan. Wij voeren deze klus graag voor u uit.

Bent u geïnteresseerd in plafondisolatie? Vraag dan gratis persoonlijk advies aan, onze ervaren medewerkers zullen u vrijblijvend adviseren. Of vul het offerteformulier in, dan ontvangt u van ons snel een offerte.

Wat is cellulose isolatie

Jouw plafond laten isoleren?

Waarom Warmteplan inschakelen?

Waarom isoleren tussen de balken van uw plafond?

Wanneer er bij u in huis nog sprake is van een hol plafond of holle verdiepingsvloer kan dit voor onnodige geluidsoverlast zorgen. De holte tussen de vloerbedekking en de balklaag kan dan opgevuld worden met isolatiemateriaal. Dit is een vorm van zowel vloerisolatie als het plafond isoleren tussen de balken. Uiteindelijk zal plafondisolatie meer woongemak opleveren en zal uw energierekening lager uitvallen.

De voordelen van plafondisolatie

Het plafond en de verdiepingsvloer laten isoleren tussen de balken bieden de volgende voordelen:

 • – De beste soort geluidsisolatie tussen woonlagen
 • – Brandveilig
 • – Hoge thermische isolatiewaarde met fikse energiebesparing
 • – Holle vloer en plafond eenvoudig te isoleren met inblaas-isolatie
 • – Zeer milieuvriendelijk
 • – Snel voor elkaar
  • Verdiepingsvloer isoleren

   Ook een holle verdiepingsvloer isoleren we dus graag voor u. Goede vloerisolatie helpt de geluidsoverlast met de onderburen sterk te verminderen. U kunt uw holle verdiepingsvloer isoleren met cellulose isolatie. Tussen de dragende balken worden dan de cellulosevezels ingeblazen. Om de vezels in te kunnen blazen dienen er gaten van 8,5 cm in de vloer gemaakt te worden. Wat ook kan is een vloerplank loshalen die na het inblazen weer teruggeplaatst wordt.

   Daarnaast voeren we de isolatie uit van een begane grondvloer. U kunt kiezen uit verschillende soorten isolatiemateriaal, waaronder houtvezel isolatieplaten en cellulose isolatie. Vloeren op de begane grond verschillen nogal van elkaar. Soms is er een kruipruimte of moet er rekening gehouden worden met vocht in de kelderruimte. Laat u daarom vrijblijvend adviseren door ons ervaren team.

Advies nodig?

Een greep uit onze isolatie producten

Holle plafond isoleren tussen de balken met cullolose isolatie

Warmteplan kan uw holle plafond eenvoudig isoleren door tussen de balken cellulosevezels in te blazen. Inblazen kan zowel van bovenaf als onderaf. Het geeft de beste geluidsisolatie tussen woonlagen, is brandveilig en levert vaak een fikse energiebesparing op. En de ingreep is klein, binnen een dag is uw vloer of plafond geïsoleerd. 

Wat is cellulose isolatie

Warmtebehoud door de goede isolatiewaarde

Wat is isofloc cellulose isolatie? Het is een isolatiemateriaal dat bestaat uit wollige cellulosevlokken van gerecycled krantenpapier. De isolatiewaarde is zeer hoog: van 0.037 W/mK. Hierdoor beschermt het uw huis in de winter optimaal tegen warmteverlies en in de zomer veel beter dan reguliere isolatiematerialen tegen inkomende hitte. Kies dus voor cellulose isolatie en laat uw holle plafond isoleren tussen de balken door de vakspecialisten van Warmteplan. 

Zwevende vloer toevoegen

Met Gutex Thermosafe isoleert u uw vloer door deze op te hogen met een harde persing houtvezelisolatie. Op de latten die de constructie eronder niet raken (zweven) kan een constructieplaat bevestigd worden. Uw vloer rust uiteindelijk dus volledig op de geluiddempende en isolerende GUTEX Thermosafe isolatieplaten. 

Vraag gratis advies of een vrijblijvende offerte aan

Met isolatie van Warmteplan kan het isoleren van uw holle plafond tussen de balken beginnen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Of neem contact met ons op voor gratis persoonlijk advies. Heeft u vragen over de kosten? Ook deze mag u gerust aan ons stellen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0575 564805, ons e-mailadres is info@warmteplan.nl en u mag ons contactformulier invullen op de website.

Direct contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De waardering van www.warmteplan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.