Advies isolatie buitenzijde buitenmuur (gevelisolatie)

Warmteplan heeft duurzame oplossingen voor gevelisolatie, geschikt voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Hieronder treft u een enkele oplossingen voor isolatie aan de buitenzijde van de gevel. Mocht uw situatie er niet tussen zitten, neem dan gerust contact op. Warmteplan denkt graag met u mee. Wij zullen deze pagina regelmatig uitbreiden met nieuwe voorbeelden.

1

Cellulose isolatie van Isofloc

2

Pro Clima SOLITEX FRONTA QUATTRO

3

Agepan DWD protect (16mm)

4

Agepan Install

Bijbehorende producten

PRO CLIMA SOLITEX FRONTA QUATTRO
280,42 incl. btw560,84 incl. btw
AGEPAN DWD protect NF 16 mm
8,46 incl. btw10,36 incl. btw /m²
AGEPAN THD install
17,33 incl. btw27,29 incl. btw /m²

Voorbeeld 1: Isolatie nieuwe (dampopen) buitenmuur

In deze constructie wordt aan de binnenzijde geen gebruik gemaakt van een dampremmende folie. De OSB-plaat dient als vochtremmer. De producten in de opbouw naar buiten toe zijn allemaal zeer dampdoorlatend.

Aan de binnenzijde kan achter de gipskartonplaat optioneel de Agepan Install-plaat komen. In deze isolerende plaat kunnen eenvoudig leidingen gefreesd worden. Gipskartonplaten kunnen direct op Install-plaat vastgeschroefd worden.

Isolatie: Warmteplan kan de ruimtes tussen het stijl- en regelwerk volblazen met cellulose-isolatie. Dit kan zowel van binnenuit als vanaf de buitenkant nadat het stijl- en regelwerk dichtgezet is met de OSB- en DWD-Protectplaten. Een andere isolatie-optie is om de wand te vullen met Gutex Thermoflex houtwolisolatie.

Gevelafwerking: Over de Agepan DWD Protectplaten kan de Pro Clima Solitex gevelfolie geplaatst worden. Dit is niet in alle gevallen noodzakelijk. De Agepan DWD Protectplaat is ook waterkerend, geschikt als constructieve gevelbekleding en kan ook in zwarte variant geleverd worden zodat deze niet goed zichtbaar is in open houten gevelafwerkingen.

Aan de buitenzijde kan een open houten gevelbekleding naar wens komen.

Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vraag gratis persoonlijk advies of een offerte aan

  • Dé isolatie specialist
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Officiële dealer
  • Duurzame producten
  • Telefonische advies 0575 564805

Winkelmand