Warmteplan is met de bouwvak gesloten van 23 juli tot en met 14 augustus. Bestellingen tot donderdag 21 juli 11:00 uur worden nog in behandeling genomen en verzonden. Bestellingen die later binnenkomen worden na de bouwvak op 15 augustus weer zo snel mogelijk opgepakt

Subsidieregelingen isolatie


De Rijksoverheid stimuleert woningeigenaren en zakelijke gebruikers om energiebesparende maatregelen te treffen middels de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE). 
Hier vindt u de benodigde informatie over de ISDE.

Sinds 1 april 2022 is er ook een subsidieregeling voor huurwoningen, zodat het ook voor huurders aantrekkelijker wordt om te verduurzamen.
Hier vindt u de informatie over Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen.

De producten en diensten van Warmteplan B.V. vallen onder deze energiebesparende maatregelen, bijvoorbeeld met onze dak-, wand-, gevel-, en vloerisolatie. Vraag naar de mogelijkheden om u te ondersteunen bij uw aanvraag voor subsidie!

 
Overige financieringsmogelijkheden

Verschillende gemeenten hebben ook afzonderlijke regelingen getroffen om verduurzaming van huizen te stimuleren. U kunt daarvoor kijken bij de Subsidiewijzer van verbeterjehuis.nl om te zien of er binnen uw gemeente of regio aanvullende maatregelen zijn wat betreft energiebesparende maatregelen.

Winkelmand

De waardering van www.warmteplan.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 23 reviews.