• Duurzame isolatie
  • Kwaliteitsproducten
  • Natuurlijke materialen

Biobased isolatie

Kies voor de biobased isolatie van Warmteplan. Warmteplan is leverancier van Gutex houtvezelisolatie en Isofloc cellulose-isolatie: hoogwaardige Duitse en gegarandeerd natuurlijke isolatieproducten. Warmteplan is ruim 30 jaar actief in bouwen met duurzame en milieuvriendelijke producten. Wij stellen onze kennis en ervaring graag aan u ter beschikking. De voordelen van biobased isolatie:

  • Hoge isolatiewaardes en een grote thermische massa garanderen een warm huis in de winter, en een prettig koel huis in de zomer.
  • Groot geluiddempend effect door de massa van het product.
  • De natuurlijke vochthuishouding van cellulose en houtvezel zorgt voor een optimale bescherming van uw constructie tegen vochtschade. Deze eigenschap maakt biobased isolatie extra geschikt voor renovatieprojecten van monumenten en andere panden met een houten constructie.
  • Aangenaam wonen door het ‘ademende’ effect van de biobased isolatie: damp-open bouwen.
  • 100% natuurlijk: De Isofloc cellulosevezels en Gutex houtvezels worden uit gerecycled papier en uit verantwoorde bosbouw gewonnen. Beide producten zijn natuurlijk ‘aangroeibaar’ en worden vervaardigd zonder extreme hitte toe te voegen. Dit in tegenstelling tot minerale isolatieproducten, welke gemijnd worden en vervaardigd worden in ovens die zeer veel energie verbruiken. Uw impact op het milieu is minimaal bij gebruik van biobased isolatiemateriaal.

Vraag persoonlijk advies aan!

Biobased isolatie toepassen

Isofloc LM cellulose

Voor alle bouwdelen heeft Warmteplan een oplossing in het assortiment. Biobased isolatie is geschikt voor nieuwbouw (traditioneel en houtskeletbouw) en ook zeer geschikt voor renovatieprojecten.

Bezoek onze voor informatie en aanvragen voor inblaasisolatie. Wij staan u graag te woord bij vragen of voor advies.

Wat is cellulose isolatie
Biobased isolatie van Gutex

Gutex Thermoflex houtvezelisolatie

Houtvezelplaten van Gutex zijn een goede vorm van biobased isolatie. Ze hebben een aantal unieke voordelen.

  • Hoge isolatiewaarden en optimale hittewering.
  • Natuurlijke vochtregulatie, wat behoud van houten constructies versterkt.
  • Ook zeer geschikt als geluiddempende oplossing tussen woonlagen.

Warmteplan is zowel leverancier als verwerker van Isofloc LM. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Advies over biobased isolatie.

Gratis advies

Ga nooit zonder kennis van zaken isoleren! Veel bouwschade komt voort uit condenserend vocht door verkeerde isolatieconstructies: daar waar de grens tussen koud en warm is. Maak gebruik van de ruim 30 jaar ervaring van Warmteplan op het gebied van isoleren met duurzame isolatiematerialen en voorkom schade aan uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of via de telefoon.