Celluloseplaten (houtvezel)

Bij Warmteplan kunt u tegen een scherpe prijs celluloseplaten kopen. Wij leveren alle soorten Gutex houtvezelplaten voor alle toepassingen in uw woning. De voordelen van houtvezelisolatie:

Met de hoogwaardige producten van GUTEX kiest u niet alleen een kwalitatief uitstekende isolatie voor uw bouwwerk maar ook op lange termijn voor een duurzame en uitstekende bescherming van uw constructie door de natuurlijke vochtregulatie van de houtvezels.

Vraag persoonlijk advies aan!

Houtvezelplaat online kopen

Gutex houtvezelplaten

Hoe wordt het toegepast?

Voor alle bouwdelen hebben we een oplossing in het Gutex assortiment. Kijk op onze Gutex-pagina voor alle informatie, of bezoek onze webshop om een bestelling te plaatsen. Wij staan u graag te woord bij vragen of voor advies.

Bezoek onze webshop om direct Gutex houtvezelisolatie te bestellen. U kunt hier veilig met iDeal betalen.

Wat zijn celluloseplaten?

Celluloseplaten, oftewel cellulose isolatieplaten, zijn flexibele isolatieplaten van geperste cellulosevlokken. Deze hebben een hoge isolatiewaarde (λ = 0,037) en werken uitstekend voor het tegengaan van geluidsoverdracht. Deze platen kunnen eenvoudig geklemd worden tussen stijlen en balken. De platen zijn zeer milieuvriendelijk omdat ze gerycecled papier en karton als basisgrondstof hebben.

Wat kosten cellulose isolatieplaten?

De prijs van celluloseplaten hangt af van de afmetingen. Kijk bij het product voor de juiste prijs per dikte.

Advies over houtvezelplaten

Gratis advies

Ga nooit zonder kennis van zaken isoleren! Veel bouwschade komt voort uit condenserend vocht door verkeerde isolatieconstructies: daar waar de grens tussen koud en warm is. Maak gebruik van de ruim 30 jaar ervaring van Warmteplan op het gebied van isoleren met duurzame isolatiematerialen en voorkom schade aan uw woning.

De waardering van www.warmteplan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.