Dampopen bouwen

Dampopen bouwen kan met de natuurlijke producten van Warmteplan. Dampopen gebouwen worden gekenmerkt door een prettiger binnenklimaat en een natuurlijke vochtregulatie. Warmteplan levert u de juiste isolatiematerialen, dampopen beschotplaten, en het complete vochtreguleringssysteem (dampremmende folies en toebehoren) waarmee u luchtdicht en dampopen bouwen kunt. De voordelen:

Vraag persoonlijk advies aan!

Isolatiematerialen voor dampopen bouwen

Isofloc LM cellulose

Isofloc cellulose-isolatie is een goede optie voor dampopen bouwen. Het bestaat uit cellulosevezels gewonnen uit 100% gerecycled papier. Isofloc wordt middels machines ingeblazen in uw constructie. De voordelen:

Wat is cellulose isolatie
Dampopen bouwen met gutex

Gutex Thermoflex houtvezelisolatie

Gutex houtvezelisolatie bestaat uit houtvezels gewonnen uit duurzaam beheerde Duitse bossen. Gutex levert alle varianten isolatieplaat, geschikt voor ieder constructiedeel: van waterkerende dakisolatie tot vloer. De voordelen:

Agepan THD houtvezelisolatie

Agepan THD Install-platen zijn isolerende houtvezelplaten geschikt voor de installatiezone. Dankzij een eenzijdige harde persing kan er op deze plaat direct gemonteerd worden. De voordelen:

Dampopen bouwen met Agepan DWD

Dampdynamische folie geschikt voor dampopen bouwen

Het Pro Clima systeem levert u hoogwaardige dampremmende / dampdynamische folies en toebehoren om constructies volledig luchtdicht en dampopen te bouwen. De producten van Pro Clima zijn ontwikkeld voor een optimale bescherming van uw constructie tegen vocht, en sluiten perfect aan bij de isolatieproducten van Warmteplan.

Dampopen beschotplaten

Agepan DWD Protect is een dampopen MDF-plaat en wordt gekenmerkt door een grote draagkracht, is waterkerend en stootvast. Uit duurzaam gewonnen hout.

Agepan DWD Black is een zwarte dampopen MDF-plaat, speciaal ontwikkeld voor verwerking in open gevels. Een waterkerende bouwfolie is niet meer nodig. De plaat wordt gekenmerkt door een grote draagkracht, is waterkerend en stootvast. Uit duurzaam gewonnen hout.

Advies over dampopen constructies

Gratis advies

Warmteplan werkt ruim 30 jaar met natuurlijke producten voor de bouwsector en heeft reeds duizenden projecten voorzien van materialen en advies. Naast het leveren van de materialen is ons ervaren team in staat u optimaal voor te lichten over dampopen constructies, verwerking van isolatiematerialen, het voorkomen van vochtschades, het doorrekenen van isolatiewaardes van constructies, etc. Schroom niet om contact op te nemen!

De waardering van www.warmteplan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 43 reviews.