Let op! Tijdens de kerstvakantie is Warmteplan van vr 22 dec t/m vr 5 jan gesloten. In deze periode verwerken wij geen bestellingen en zijn wij niet bereikbaar. Bestellingen geplaatst voor 11:00u op donderdag 21 dec zullen wij die dag nog verzenden (indien voorradig). Daarna pakken we de bestellingen weer na de vakantie op. Wij wensen u prettige feestdagen en een warm 2024 toe!

Goed nieuws! De Agepan DWD Black binnenkort weer leverbaar.

Naar lange periode uit productie geweest te zijn kunnen wij u melden dat de Agepan DWD black houtvezelplaat weer geproduceerd gaat worden.

Deze plaat is ideaal voor gebruik onder een open gevelbekleding. Een waterkerende folie is niet meer nodig. De plaat is waterwerend, stootvast en draagkrachtig. De plaat bevat een veer- en groefsysteem en heeft een afmeting van 2.515 x 640 x 16 mm (dekmaat 2.500 x 625 mm). Daarnaast bestaat de plaat uit duurzaam gewonnen hout (FSC-certificaat)

Wilt u graag meer informatie over deze plaat of wilt u weten of deze plaat in uw situatie geschikt is? Neem dan graag contact met ons op.

Winkelmand

De waardering van www.warmteplan.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.